Kijk The Show online


Kun je de Drama film The Show, geregisseerd door Giancarlo Esposito & met Famke Janssen, Giancarlo Esposito, Josh Duhamel & Sarah Wayne Callies streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Show

De film draait om een spelshow waarin de deelnemers hun levens beëindigen voor het vermaak van het publiek. Adam Rogers (Duhamel) is de gastheer van het programma die er alles aan doet om de kijkcijfers te zien rijzen, dit omdat hij anders zijn baas Ilana Katz (Janssen) op zijn nek krijgt. Mason Washington, een familieman die moeite heeft om voor zijn gezinsleden te zorgen besluit zich aan te melden voor de show.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

iTunes Ziggo


De releasedatum is 21-9-2017

Productie informatie

Regisseur Giancarlo Esposito
Cast Famke Janssen, Giancarlo Esposito, Josh Duhamel & Sarah Wayne Callies
Genre Drama
Releasedatum 2017-09-21
Onderwerpen Broer Of Zus Relatie, Conciërge, Netwerk, Sollicitatiegesprek, Spellen, Televisie, Tv-gastheer, Verpleegster & Zelfmoord
Filmlocatie Vancouver
Schrijver Kenny Yakkel (screenplay) & Noah Pink (screenplay)
Lengte 104 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Show beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Show hier!