Kijk Nightcrawler online


Kun je de Animatie, Avontuur, Drama, Komedie, Misdaad & Thriller film Nightcrawler, geregisseerd door Dan Gilroy & Doug Murphy & met Bill Paxton, Jake Gyllenhaal, Rene Russo & Riz Ahmed streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Nightcrawler

Nightcrawler is een grimmig portret van de duistere kant van L.A en vertelt het verhaal van de curieuze en ambitieuze kruimeldief Louis Bloom die door de economische crisis moeilijk aan nieuw werk kan komen. Hij voelt zich aangetrokken tot de onderwereld van Los Angeles en als hij op een nacht verloren door de stad loopt stuit hij bij toeval op een paar aasgieren (nightcrawlers) in actie. Hij schaft een goedkope videocamer en een politieradioscanner aan en gaat op jacht. Verkeersongevallen,...

TAGLINE: "The city shines brightest at night"

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Microsoft iTunes


De releasedatum is 23-10-2014

Productie informatie

Regisseur Dan Gilroy & Doug Murphy
Cast Bill Paxton, Jake Gyllenhaal, Rene Russo & Riz Ahmed
Genre Animatie, Avontuur, Drama, Komedie, Misdaad & Thriller
Releasedatum 2014-10-23
Onderwerpen Californië, Cynisme, Journalistiek, Metro, Moord, Sociopaat, Sollicitatiegesprek, Televisie, Tv-station & Videocamera
Plaats Los Angeles
Filmlocatie California
Schrijver Cliff Ruby (screenplay), Dan Gilroy, Dan Wicksman (screenplay), Dan Wicksman (story), Elana Lesser (screenplay), Joe Stillman (screenplay), Nuria Wicksman (screenplay) & Nuria Wicksman (story)
Cinematograaf Robert Elswit
Muziek James Newton Howard
Kosten $8,500,000
Opbrengst $50,300,000
Lengte 117 min
Filmpagina Nightcrawler Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Nightcrawler beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Nightcrawler hier!