Kijk Dexter online

Kun je de Drama, Misdaad & Mysterie serie Dexter, bedacht door James Manos, Jr. & met C.S. Lee, David Zayas, Geoff Pierson, James Remar, Jennifer Carpenter & Michael C. Hall streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: Dexter

Dexter is een forensisch bloedspatten expert, werkend voor de Miami Metro Politie Afdeling. Hij is de steun en toeverlaat voor zijn zus en heeft een vaste vriendin met twee kinderen die gek op hem zijn. Daarnaast heeft Dexter een nogal actief 'nachtleven'. Strikt volgens een code, opgelegd door zijn stiefvader, Harry, jaagt Dexter op mensen die uit de handen van het rechtssysteem zijn geglipt en zorgt er zo voor dat ze nooit meer een tweede misdaad zullen begaan.

Alle beschikbare streamingdiensten

Prime Video Microsoft Ziggo


De uitzenddatum is 1-10-2006

TV Productie Informatie

Bedenker James Manos, Jr.
Cast C.S. Lee, David Zayas, Geoff Pierson, James Remar, Jennifer Carpenter & Michael C. Hall
Genre Drama, Misdaad & Mysterie
Land van oorsprong US
Eerste uitzenddatum 2006-10-01
Onderwerp Broers En Zussen, Burgerwacht, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Miami, Misdaadonderzoek, Moord, Moordenaar, Moordonderzoek, Neo-noir, Seriemoordenaar & Seriemoordenaars
Plaats Miami
Locatie Florida & Los Angeles
Lengte 50
Homepagina Dexter Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met Dexter beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Prime Video Gratis bij Prime Video abonnement (5,99 per maand)
Microsoft Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Dexter hier!