HBO Go Nederland brengt in kaart waar je alle series en films van HBO in Nederland kunt kijken. Natuurlijke via Ziggo on Demand maar ook via andere Nederlandse streamingdiensten. Daarnaast houdt onze HBO Nederland afdeling precies in de gaten wat er in Amerika door HBO op de markt wordt gebracht en wanneer we dit in Nederland kunnen zien en waar. Ook hebben we mooie overzichten van de nieuwe beste HBO Series en Films van 2019.

Nieuwe Series toegevoegd op HBO Vandaag

De laatste serie toevoegingen op HBO in 2020. Dit kunnen originele nieuwe HBO Series zijn of nieuw toegevoegde afleveringen en seizoenen.

Dit zijn de 20 meest bekeken HBO Series van dit moment.

Deze series van HBO worden momenteel het meeste bekeken online.

- Alle HBO Series online

Nieuwe HBO Series uitgebracht in 2020

Deze series zijn in 2020 door HBO uitgebracht. Dit zijn geen terugkerende seizoenen, maar eerste seizoenen van originele nieuwe HBO Series.

HBO Nederland - hoe en waar kun je HBO in Nederland kijken?

Hoewel veel van de films geproduceerd door HBO via veel verschillende Nederlandse streamingdiensten bekeken kunnen worden, heeft HBO een exclusieve deal met Ziggo gesloten. Bijna alle HBO series kunnen daarom exclusief daar gekeken worden. Op HBO GO NL kun je precies zien welke Amerikaanse series ook in Nederland beschikbaar zijn en wanneer nieuwe HBO series hier worden uitgebracht. Ook geven we mooie overzichten van het HBO aanbod per genre, land en onderwerp.

Over HBO, HBO GO en HBO Now

Home Box Office (HBO) is een Amerikaans betaalkabeltelevisienetwerk in de handen van Warner Media. HBO staat bekend om zijn zelfgeproduceerde kwaliteitsseries, films en televiefilms. HBO, opgericht in 1972, was het eerste netwerk dat niet via de commerciële televisiezenders opereerde, maar waar een abonnement voor nodig was. In 2012 zette HBO samen met Ziggo HBO Series en Films op de Nederlandse televisie. Inmiddels is HBO slechts nog online te streamen.

HBO GO

HBO Go is simpelweg de naam voor het online aanbod van HBO. Via HBO Go Amerika zijn de series daar te streamen. In Nederland dus via Ziggo.

HBO Now

HBO Now en HBO Go lijken bijzonder veel op elkaar. Het aanbod aan series en films is exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je in de Verenigde staten HBO Now los kan krijgen van een HBO kabelabbonement, terwijl Amerikanen als ze een HBO abonnement nemen gratis HBO Go erbij krijgen. Wil je meer nieuwe HBO titels? Check het complete HBO Aanbod. Niet op HBO? Of bekijk alle Nieuw op Netflix of Nieuw op Pathe Thuis
HBO Series komen het beste tot hun recht op goede HD Schermen en met het sublieme geluid van de beste home cinema set op de markt. Wij kijken het alleen in de beste kwaliteit.