Kijk Strawberry Mansion online


Kun je de Actie, Avontuur & Fantasie film Strawberry Mansion, geregisseerd door Albert Birney & Kentucker Audley & met Grace Glowicki, Kentucker Audley, Penny Fuller & Reed Birney streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Strawberry Mansion

In de nabije toekomst heeft de alziende regering een nieuwe manier gevonden om belastingen te innen. Ze doet onderzoek naar de dromen van de burgers. De welgemanierde overheidsagent James Preble reist voor een dergelijk onderzoek naar het landhuis van de bejaarde Arabella Isadora. De excentrieke kunstenaar blijkt over een enorme collectie van videobanden te beschikken. De videobanden bevatten een leven lang aan dromen. Preble stuit op een geheim dat hem een kans op liefde en hoop op ontsnapping...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is 29-1-2021

Productie informatie

Regisseur Albert Birney & Kentucker Audley
Cast Grace Glowicki, Kentucker Audley, Penny Fuller & Reed Birney
Genre Actie, Avontuur & Fantasie
Releasedatum 2021-01-29
Schrijver Albert Birney & Kentucker Audley
Lengte 91 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Strawberry Mansion beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Strawberry Mansion hier!