Kijk Penelope online


Kun je de Fantasie, Komedie & Romantiek film Penelope, geregisseerd door Mark Palansky & met Catherine O'Hara, Christina Ricci, James McAvoy & Reese Witherspoon streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Penelope

Penelope is een jonge vrouw, die door toedoen van een vloek op haar familie, is geboren met het gezicht van een varken, wat ze nog altijd op allerlei manieren tracht te verbergen. Vooral ook omdat een fotograaf er op gebrand is haar te fotograferen. In de tussentijd tracht Penelope er alles aan te doen de vloek te verbreken en daarbij stuit ze op een jongeman op wie ze verliefd wordt..

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

iTunes Ziggo


De releasedatum is 1-3-2006

Productie informatie

Regisseur Mark Palansky
Cast Catherine O'Hara, Christina Ricci, James McAvoy & Reese Witherspoon
Genre Fantasie, Komedie & Romantiek
Releasedatum 2006-03-01
Onderwerpen Disfunctionele Families, Gele Pers, Hekserij, Huwelijksaanzoek, Isolatie, Mensenrechten, Neus, Schoonheid, Sprookje, Transformatie, Varken, Vermiste Mensen & Vloeken
Plaats London
Filmlocatie London
Schrijver Leslie Caveny
Kosten $15,000,000
Opbrengst $21,156,270
Lengte 104 min
Filmpagina Penelope Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Penelope beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Penelope hier!