Kijk Mune: Bewaker van de Maan online


Kun je de Animatie, Avontuur & Familie film Mune: Bewaker van de Maan, geregisseerd door Alexandre Heboyan & Benoît Philippon & met Izïa Higelin, Michael Gregorio, Omar Sy & Patrick Préjean streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Mune: Bewaker van de Maan

Wat zou er gebeuren als de zon op een dag niet opkomt? Of als de maan ervandoor gaat en er ’s nachts geen licht meer schijnt aan de pikdonkere hemel? Mune, de beschermer van de maan, probeert om de wereld te redden en de kwade krachten te verslaan die de zon willen stelen. Hij mag dan wel stilletjes praten en erg voorzichtig zijn, maar de liefde voor de maan en de vrouw van zijn dromen maken van hem een onverschrokken held.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google


De releasedatum is 5-2-2015

Productie informatie

Regisseur Alexandre Heboyan & Benoît Philippon
Cast Izïa Higelin, Michael Gregorio, Omar Sy & Patrick Préjean
Genre Animatie, Avontuur & Familie
Releasedatum 2015-02-05
Onderwerpen Maan
Schrijver Benoît Philippon (adaptation), Benoît Philippon (original idea), Benoît Philippon (scenario) & Jérôme Fansten (adaptation)
Opbrengst $15,730,665
Lengte 85 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Mune: Bewaker van de Maan beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Mune: Bewaker van de Maan hier!