Kijk L’Apparition online


Kun je de Drama film L’Apparition, geregisseerd door Xavier Giannoli & met Anatole Taubman, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao & Vincent Lindon streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: L’Apparition

De verslaggever Jacques krijgt op een dag een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een stadje in het zuidoosten van Frankrijk beweerde een achttienjarig meisje dat ze een verschijning van de Heilige maagd Maria zag. Het gerucht is snel verspreid waardoor duizenden pelgrims zich naar de plaats van de vermeende verschijningen begeven. Jacques heeft geen voeling met de godsdienst, maar stemt ermee in mee te werken aan het onderzoek naar de gebeurtenissen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 14-2-2018

Productie informatie

Regisseur Xavier Giannoli
Cast Anatole Taubman, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao & Vincent Lindon
Genre Drama
Releasedatum 2018-02-14
Onderwerpen Bedevaart, Jordanië, Katholieke Kerk, Religieuze Fanaticus, Vaticaan, Verschijningen Van Maria, Verslaggever & Zuid-frankrijk
Schrijver Jacques Fieschi (collaboration), Marcia Romano (collaboration) & Xavier Giannoli
Kosten $10,072,516
Lengte 144 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met L’Apparition beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor L’Apparition hier!