Kijk Michael online


Kun je de Drama, Fantasie & Komedie film Michael, geregisseerd door Nora Ephron & met Andie MacDowell, Bob Hoskins, John Travolta & William Hurt streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Michael

2 journalisten van een tabloid uit Chicago worden samen met een 'engel-expert' gevraagd om naar Iowa te reizen, waar een vrouw claimt haar huis te delen met een engel genaamd Michael. Ze ontdekken dat ze de waarheid spreekt, maar Michael is niet zoals ze verwachtten: hij rookt, drinkt en heeft een kleurrijk vocabulaire. Ze zouden nooit geloven dat hij een engel is, ware het niet voor de 2 vleugels die vastzitten aan z'n rug. Michael stemt toe om met het drietal naar Chicago te reizen, en de reis...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 25-12-1996

Productie informatie

Regisseur Nora Ephron
Cast Andie MacDowell, Bob Hoskins, John Travolta & William Hurt
Genre Drama, Fantasie & Komedie
Releasedatum 1996-12-25
Onderwerpen Aartsengel Michael, Engel, Engelen, Hond, Road Trip, Verslaggever, Vice & Vrouwelijke Directeur
Plaats Chicago & Iowa
Filmlocatie Texas
Schrijver Delia Ephron (screenplay), Jim Quinlan (screenplay), Jim Quinlan (story), Nora Ephron (screenplay), Peter Dexter (screenplay) & Peter Dexter (story)
Opbrengst $119,718,203
Lengte 105 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Michael beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Michael hier!