Kijk Rick and Morty online

Kun je de Action & Adventure, Animatie, Komedie & Sci-Fi & Fantasy serie Rick and Morty, bedacht door Dan Harmon & Justin Roiland & met Chris Parnell, Justin Roiland, Sarah Chalke & Spencer Grammer streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: Rick and Morty

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Morty is dan wellicht niet de slimste, hij zorgt wel voor het morele kompas in de avonturen. Samen exploreren Rick en Morty de ontelbare universums waarbij ze geregeld in de problemen komen.

Alle beschikbare streamingdiensten

Netflix Microsoft


De uitzenddatum is 2-12-2013

TV Productie Informatie

Bedenker Dan Harmon & Justin Roiland
Cast Chris Parnell, Justin Roiland, Sarah Chalke & Spencer Grammer
Genre Action & Adventure, Animatie, Komedie & Sci-Fi & Fantasy
Land van oorsprong US
Eerste uitzenddatum 2013-12-02
Onderwerp Alcoholisme, Alien, Gekke Wetenschapper, Grootvader, Meerdere Dimensies, Ruimteschip, Tijdreizen & Wetenschapper
Lengte 22
Homepagina Rick and Morty Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met Rick and Morty beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix NL Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Microsoft Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Rick and Morty hier!