Kijk Preacher online

Kun je de Drama, Komedie, Mysterie & Sci-Fi & Fantasy serie Preacher, bedacht door Evan Goldberg, Sam Catlin & Seth Rogen & met Dominic Cooper, Ian Colletti, Joseph Gilgun & Ruth Negga streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: Preacher

Gebaseerd op de comic book serie uit de jaren '90 van Garth Ennis en Steve Dillon's en van DC Comics imprint Vertigo, draait Preacher om Rev. Jesse Custer (Agent Carter's Dominic Cooper), als een gehaaide Texaanse priester die, na van zijn geloof te zijn gevallen, er achter komt dat God de Hemel heeft verlaten en zijn taken niet langer uitvoert. Jesse is de enige die in staat is om God op te sporen en hem verantwoordelijk te houden voor zijn troonsafstand.

Alle beschikbare streamingdiensten

Prime Video


De uitzenddatum is 22-5-2016

TV Productie Informatie

Bedenker Evan Goldberg, Sam Catlin & Seth Rogen
Cast Dominic Cooper, Ian Colletti, Joseph Gilgun & Ruth Negga
Genre Drama, Komedie, Mysterie & Sci-Fi & Fantasy
Land van oorsprong US
Eerste uitzenddatum 2016-05-22
Onderwerp Bovennatuurlijk, Dc-strips, Gebaseerd Op Strip, Gebaseerd Op Strips, God, Hemel En Hel, New Mexico, Prediker, Religie, Texas, Vampier, Vampieren, Vampire & Vampires
Plaats Christianity, Louisiana & Texas
Locatie Louisiana & New Mexico
Lengte 60
Homepagina Preacher Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met Preacher beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Prime Video Gratis bij Prime Video abonnement (5,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Preacher hier!