Kijk Money Heist online

Kun je de Drama & Misdaad serie Money Heist, bedacht door Álex Pina & met Álvaro Morte, Enrique Arce, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Pedro Alonso & Úrsula Corberó streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: Money Heist

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?

Alle beschikbare streamingdiensten

Netflix


De uitzenddatum is 2-5-2017

TV Productie Informatie

Bedenker Álex Pina
Cast Álvaro Morte, Enrique Arce, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Pedro Alonso & Úrsula Corberó
Genre Drama & Misdaad
Land van oorsprong ES
Eerste uitzenddatum 2017-05-02
Onderwerp Bankoverval, Flashback, Het Syndroom Van Stockholm, Overval, Perfecte Misdaad, Professor, Seksuele Spanning, Spanje & Stockholm-syndroom
Lengte 70
Homepagina Money Heist Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met Money Heist beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix NL Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Money Heist hier!