Kijk Death in Paradise online

Kun je de Drama, Komedie & Misdaad serie Death in Paradise, bedacht door Robert Thorogood & met Ardal O'Hanlon, Don Warrington, Élisabeth Bourgine, Joséphine Jobert, Shyko Amos & Tobi Bakare streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: Death in Paradise

Inspecteur Richard Poole wordt overgebracht naar Sainte Marie, een eiland in het Caribisch gebied. Richard is totaal ongeschikt voor de Caraïbische manier van leven en haat de zon, de zee en het zand en is niet gewend aan de stijl van de politie van Sainte Marie. Richard werkt elke week met de exotische Camille en onderzoekt ingewikkelde en intrigerende moorden.

Alle beschikbare streamingdiensten

Ziggo


De uitzenddatum is 25-10-2011

TV Productie Informatie

Bedenker Robert Thorogood
Cast Ardal O'Hanlon, Don Warrington, Élisabeth Bourgine, Joséphine Jobert, Shyko Amos & Tobi Bakare
Genre Drama, Komedie & Misdaad
Land van oorsprong GB
Eerste uitzenddatum 2011-10-25
Onderwerp Detective, Eiland, Landen, Moord, Moordonderzoek, Onderzoek, Onderzoeker, Politiedetective, Rechercheur, Rechercheur Van De Politie & Whodunit
Plaats North America
Nummers Magnus Fiennes
Lengte 60
Homepagina Death in Paradise Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met Death in Paradise beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Death in Paradise hier!