Kijk 9-1-1: Lone Star online

Kun je de Action & Adventure, Drama & Misdaad serie 9-1-1: Lone Star, bedacht door Ryan Murphy & Tim Minear & met Brian Michael Smith, Jim Parrack, Liv Tyler, Natacha Karam, Rafael Silva, Rob Lowe, Ronen Rubinstein, Sierra Aylina McClain & Sierra McClain streamen op Netflix, Videoland, Prime Video of andere streaming kanalen?
TV Streaming Gids: 9-1-1: Lone Star

Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001. Aangezien hij bekend is met het proces van wederopbouw besluit hij samen met zijn zoon naar Austin te verhuizen om een brandweerkazerne te helpen herbouwen. Daarnaast moet hij proberen een evenwicht te vinden tussen het redden van degenen die het meest kwetsbaar zijn en het oplossen van de problemen in zijn eigen leven.

Alle beschikbare streamingdiensten

Disney+


De uitzenddatum is 19-1-2020

TV Productie Informatie

Bedenker Ryan Murphy & Tim Minear
Cast Brian Michael Smith, Jim Parrack, Liv Tyler, Natacha Karam, Rafael Silva, Rob Lowe, Ronen Rubinstein, Sierra Aylina McClain & Sierra McClain
Genre Action & Adventure, Drama & Misdaad
Land van oorsprong US
Eerste uitzenddatum 2020-01-19
Onderwerp Austin Texas, Brand Blussen, Brandbestrijding, Brandweerman & Spin-off
Plaats Austin, Texas & Los Angeles
Lengte 43
Homepagina 9-1-1: Lone Star Homepagina Distributeur

Trailer

Andere series vergelijkbaar met 9-1-1: Lone Star beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde series

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor 9-1-1: Lone Star hier!