Hoe mooi is het als je nét dat stapje extra wilt zetten voor iemand. Gewoon omdat diegene het verdient! Als het om cadeaus geven gaat, wordt vaak gezegd dat het de gedachte is die telt. Dat is zeker waar, maar het is ook leuk om origineel te zijn en wat extra aandacht te besteden aan het vinden van een cadeau dat de jarige job echt zal doen lachen. Op zoek naar een uniek cadeau-idee? Kijk dan eens naar deze vier leuke suggesties om cadeau te geven. Of je nu iets zoekt om aan je vrienden of familie te geven, deze ideeën zullen zeker in de smaak vallen!

#1 Voor de avonturier

Voor de avonturier in je omgeving is het het beste wat je kunt geven iets dat hem of haar op zijn of haar reis zal helpen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige rugzak om alle spullen in mee te nemen of een heerlijke comfortabele slaapzak om een goede nachtrust te krijgen. Daarnaast is een verbanddoos ook altijd handig om bij de hand te hebben in geval van nood. Wat voor cadeaus je ook kiest, ze zullen zeker alles waarderen wat hun reisavonturen een beetje gemakkelijker maakt.

#2 Voor iemand die altijd onderweg is 

Als je iemand kent die altijd onderweg is, kan het moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden. Een nieuwe set draadloze koptelefoons is een geweldig cadeau voor iemand die voortdurend onderweg is. Hij of zij kan ze gebruiken om naar muziek of podcasts te luisteren tijdens het sporten, autorijden of boodschappen doen. En voor iemand die graag veel reist in het verkeer, zullen online cadeaukaarten ook in de smaak vallen. Er is áltijd wel iets wat een upgrade nodig heeft in de auto, trein of op de fiets. 

#3 Voor de huismus 

Als je een vriend of familielid hebt die liever thuis blijft, zijn er nog genoeg attente cadeaus die je hem of haar kunt geven. Voor de persoon die van koken houdt, overweeg een nieuw kookboek of geef een digitale giftcard, zodat de jarige job zelf keukengerei kan uitzoeken.   Voor de boekenwurm zal een e-reader geladen met hun favoriete auteurs zeer gewaardeerd worden. Of, voor de huismus die niets liever doet dan ontspannen voor de TV zitten, zou een abonnement op een streamingdienst hét perfecte cadeau zijn.  

#4 Voor iemand die gek is op slapen

Slaap maar zacht, jarige job! Voor lichte slapers kan een zachte wekker of een oogmasker zeer gewaardeerd worden. Zware slapers geven misschien de voorkeur aan een kussen dat speciaal ontworpen is voor comfort en ondersteuning. Voor wie graag in een meer ontspannen omgeving slaapt, overweeg je een set lakens van luxueuze stoffen of katoen. Reken er maar op dat ze dolblij zullen zijn!