Kijk You’ll Never Find Me online


Kun je de Horror & Thriller film You’ll Never Find Me, geregisseerd door Indianna Bell & Josiah Allen & met Angela Korng, Brendan Rock, Elena Carapetis & Jordan Cowan streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: You’ll Never Find Me

Patrick, een vreemde en eenzame bewoner, woont in een stacaravan aan de achterkant van een afgelegen caravanpark. Nadat een hevig onweer losbarst, verschijnt er een mysterieuze jonge vrouw aan zijn deur, op zoek naar beschutting tegen het weer. Hoe langer de nacht vordert en hoe meer de jonge vrouw over Patrick ontdekt, hoe moeilijker het voor haar wordt om te vertrekken. Al snel begint ze de bedoelingen van Patrick in twijfel te trekken, terwijl Patrick zijn eigen grip op de werkelijkheid in...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 14-3-2024

Productie informatie

Regisseur Indianna Bell & Josiah Allen
Cast Angela Korng, Brendan Rock, Elena Carapetis & Jordan Cowan
Genre Horror & Thriller
Releasedatum 2024-03-14
Schrijver Indianna Bell
Lengte 96 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met You’ll Never Find Me beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor You’ll Never Find Me hier!