Kijk Woman Walks Ahead online


Kun je de Drama, Historisch & Western film Woman Walks Ahead, geregisseerd door Susanna White & met Ciarán Hinds, Jessica Chastain, Michael Greyeyes & Sam Rockwell streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Woman Walks Ahead

In 1889 besluit weduwe Catherine Weldon haar onbevredigende leven in New York achter te laten om haar droom als schilder te verwezenlijken. Alleen reist ze af naar Dakota om het stamhoofd van de Sioux, 'Sitting Bull', te ontmoeten met als doel hem te schilderen. Ondanks zijn angstaanjagende reputatie is Catherine verbaasd om te ontdekken dat hij een meer complexe en intrigerende man is dan ze had verwacht en de twee krijgen een band.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 25-4-2018

Productie informatie

Regisseur Susanna White
Cast Ciarán Hinds, Jessica Chastain, Michael Greyeyes & Sam Rockwell
Genre Drama, Historisch & Western
Releasedatum 2018-04-25
Onderwerpen 19e Eeuw, Biografie, Gebaseerd Op Een Waargebeurd Verhaal, Indiaanse Reservaat, Indianen, Noord Dakota, Sioux & Sitting Bull
Filmlocatie New Mexico
Schrijver Steven Knight
Lengte 101 min
Filmpagina Woman Walks Ahead Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Woman Walks Ahead beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Woman Walks Ahead hier!