Kijk We’re No Angels online


Kun je de Drama, Komedie & Misdaad film We’re No Angels, geregisseerd door Neil Jordan & met Demi Moore, Hoyt Axton, Robert De Niro & Sean Penn streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: We’re No Angels

Ned en Jim waren niet van plan om uit de gevangenis te ontsnappen. Omstandigheden dwingen hen echter deel te nemen aan een ontvluchting. Met de politie op de hielen belanden ze in een klein stadje in New England, bekend om zijn mirakels. Een mirakel kunnen beide boeven goed gebruiken als ze uit de armen van de wet en in leven willen blijven. De inwoners van het stadje denken dat Ned en Jim verloren gelopen priesters zijn. De perfecte dekmantel, op voorwaarde dat ze niet uit hun rol vallen. Ned...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google Microsoft iTunes


De releasedatum is 15-12-1989

Productie informatie

Regisseur Neil Jordan
Cast Demi Moore, Hoyt Axton, Robert De Niro & Sean Penn
Genre Drama, Komedie & Misdaad
Releasedatum 1989-12-15
Onderwerpen Gevangene, Gevangenis, Onafhankelijke Film, Religie & Vriendschap
Plaats United States
Tijd 1930s
Schrijver Albert Husson (play), Bella Spewack (play), David Mamet, Ranald MacDougall (earlier screenplay) & Sam Spewack (play)
Kosten $20,000,000
Lengte 106 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met We’re No Angels beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor We’re No Angels hier!