Kijk Warm Bodies online


Kun je de Horror, Komedie & Romantiek film Warm Bodies, geregisseerd door Jonathan Levine & met Analeigh Tipton, Nicholas Hoult, Rob Corddry & Teresa Palmer streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Warm Bodies

Zombies houden van mensen, en dan met name van hun hersenen. Maar R (Nicholas Hoult) is anders. In tegenstelling tot de anderen is hij van binnen echter wel levend. De zombies zijn allen slachtoffer geworden van een recente plaag die de overlevenden in een zwaar bewaakte stad hebben gedreven. De zombies lopen rond op een vliegveld, op zoek naar mensenvlees. Ondertussen leven ze ook in angst voor de kwaadaardige Boneys, een nieuwe reeks van geïncarneerde vampieren.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is 31-1-2013

Productie informatie

Regisseur Jonathan Levine
Cast Analeigh Tipton, Nicholas Hoult, Rob Corddry & Teresa Palmer
Genre Horror, Komedie & Romantiek
Releasedatum 2013-01-31
Onderwerpen Dystopie, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Gebaseerd Op Roman Voor Jonge Volwassenen, Interspecies Romantiek, Menselijke Zombie Romantiek Fictie, Post-apocalyptische, Zombie & Zombie-apocalyps
Plaats Airports
Filmlocatie Montreal
Schrijver Isaac Marion (based on the novel by) & Jonathan Levine (screenplay)
Kosten $35,000,000
Opbrengst $116,980,662
Lengte 98 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Warm Bodies beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Warm Bodies hier!