Kijk Veloce come il vento online


Kun je de Drama film Veloce come il vento, geregisseerd door Matteo Rovere & met Lorenzo Gioielli, Matilda De Angelis, Paolo Graziosi & Stefano Accorsi streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Veloce come il vento

De familie van Giulia De Martino brengt al generaties lang autoracers voort en ook Giulia heeft de liefde voor snelle auto's in haar bloed: zij is ook een echte autocoureur en toonde al vroeg een zodanig groot talent dat ze als 17-jarige haar eerste GT-kampioenschap reed. Maar op een dag staat haar lang verdwenen broer Loris aan de deur. Loris is onbetrouwbaar in het dagelijkse leven, maar als coureur is hij ook uitzonderlijk getalenteerd achter het stuur en heeft een soort zesde zintuig voor...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 7-4-2016

Productie informatie

Regisseur Matteo Rovere
Cast Lorenzo Gioielli, Matilda De Angelis, Paolo Graziosi & Stefano Accorsi
Genre Drama
Releasedatum 2016-04-07
Onderwerpen Sport
Plaats Emilia Romagna
Filmlocatie Matera
Schrijver Filippo Gravino (screenplay), Francesca Manieri (screenplay), Matteo Rovere (screenplay) & Matteo Rovere (story)
Lengte 118 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Veloce come il vento beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Veloce come il vento hier!