Kijk Vampire in Brooklyn online


Kun je de Horror, Komedie & Romantiek film Vampire in Brooklyn, geregisseerd door Wes Craven & met Allen Payne, Angela Bassett, Eddie Murphy & Kadeem Hardison streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Vampire in Brooklyn

Eddie Murphy zet het op een bijten in de filmmengsel van angstaanjagende horror en uitbundige komedie van de hand van regisseur Wes Craven. De populaire ster is als de vampier Maximillian de meest duivelse vogel in de buurt. Om de macabere lol nog te verhogen, versmelt Murphy tot twee andere karakters die je niet mag missen: een corpulente predikant en een misdadiger met een rappe tong. Angela Bassett speelt de politieagent wier geweld op zijn kop wordt gezet door Maximillians pogingen om van...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google Microsoft


De releasedatum is 26-10-1995

Productie informatie

Regisseur Wes Craven
Cast Allen Payne, Angela Bassett, Eddie Murphy & Kadeem Hardison
Genre Horror, Komedie & Romantiek
Releasedatum 1995-10-26
Onderwerpen Brooklyn, Halve Vampier, New York City, Vampier & Vampieren
Plaats Brooklyn & New York City
Filmlocatie Los Angeles & New York City
Schrijver Charlie Murphy (screenplay), Charlie Murphy (story), Chris Parker (screenplay), Eddie Murphy (story), Michael Lucker (screenplay) & Vernon Lynch (story)
Kosten $14,000,000
Opbrengst $19,800,000
Lengte 100 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Vampire in Brooklyn beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Microsoft Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Vampire in Brooklyn hier!