Kijk V/H/S/99 online


Kun je de Horror & Thriller film V/H/S/99, geregisseerd door Flying Lotus, Maggie Levin & Tyler MacIntyre & met Dashiell Derrickson, Jackson Kelly, Jesse LaTourette & Keanush Tafreshi streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: V/H/S/99

De homevideo van een ijverige tiener leidt tot een reeks gruwelijke onthullingen in verscheidene verhalen. In 'Shredding' stuit een brutale punkrockband op de ruïnes van een verlaten kunstcollectief waar een andere band door een bizar ongeluk om het leven is gekomen. 'Suicide Bid' volgt een meisje dat deelneemt aan een claustrofobisch ontgroeningsritueel voor een studentenclub. De slonzige presentator van een tv-programma wordt in 'Ozzy's Dungeon' gedwongen een brute hindernisloop te doorstaan....

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 15-9-2022

Productie informatie

Regisseur Flying Lotus, Maggie Levin & Tyler MacIntyre
Cast Dashiell Derrickson, Jackson Kelly, Jesse LaTourette & Keanush Tafreshi
Genre Horror & Thriller
Releasedatum 2022-09-15
Schrijver Chris Lee Hill, Flying Lotus & Zoe Cooper
Lengte 99 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met V/H/S/99 beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor V/H/S/99 hier!