Kijk Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast online


Kun je de Animatie, Avontuur & Familie film Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast, geregisseerd door Steve Loter & met Ginnifer Goodwin, Lucy Liu, Mae Whitman & Rosario Dawson streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

Een mythisch monster trekt de aandacht van Tinkerbell en haar vriendin Faun, een dieren-elfje dat niet bang is om van de regels af te wijken om een dier in nood te helpen. Maar dit monster - groot, vreemd en met gloeiende groene ogen - is niet welkom in de Elfenvallei. De scout-elfjes zijn vastbesloten het mysterieuze beest te vangen, maar Faun weet zeker dat er een goed hart schuilgaat achter zijn vreemde uiterlijk. Ze haalt Tink en haar andere elfenvriendinnen over om alles op alles te zetten...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Rakuten Google Microsoft iTunes


De releasedatum is 12-12-2014

Productie informatie

Regisseur Steve Loter
Cast Ginnifer Goodwin, Lucy Liu, Mae Whitman & Rosario Dawson
Genre Animatie, Avontuur & Familie
Releasedatum 2014-12-12
Onderwerpen Fee, Sprookje & Tinkerbell
Schrijver Kate Kondell (screenplay), Mark McCorkle (screenplay), Robert Schooley (screenplay), Steve Loter (story), Tom Rogers (screenplay) & Tom Rogers (story)
Lengte 76 min
Filmpagina Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Rakuten TV Huur
Google Play Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast hier!