Kijk The Young and Prodigious T.S. Spivet online


Kun je de Avontuur, Drama & Familie film The Young and Prodigious T.S. Spivet, geregisseerd door Jean-Pierre Jeunet & met Callum Keith Rennie, Helena Bonham Carter, Judy Davis & Kyle Catlett streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Young and Prodigious T.S. Spivet

T.S. Spivet woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers, zijn vader (een cowboy die honderd jaar te laat is geboren) en zijn 14-jarige zus die ervan droomt Miss America te worden. T.S. is een wonderkind met een passie voor cartografie en wetenschappelijke uitvindigen. Op een dag krijgt hij een onverwacht telefoontje van het Smithsonian Museum. Hij krijgt te horen dat hij de winnaar van een zeer prestigieuze prijs is voor zijn ontdekking van een...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is 16-10-2013

Productie informatie

Regisseur Jean-Pierre Jeunet
Cast Callum Keith Rennie, Helena Bonham Carter, Judy Davis & Kyle Catlett
Genre Avontuur, Drama & Familie
Releasedatum 2013-10-16
Onderwerpen Cartograaf & Trein
Filmlocatie Alberta
Schrijver Guillaume Laurant (dialogue), Guillaume Laurant (screenplay), Jean-Pierre Jeunet (screenplay) & Reif Larsen (novel)
Kosten $33,000,000
Opbrengst $9,494,789
Lengte 105 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Young and Prodigious T.S. Spivet beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Young and Prodigious T.S. Spivet hier!