Kijk The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry online


Kun je de Drama film The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry, geregisseerd door Hettie Macdonald & met Earl Cave, Jim Broadbent, Linda Bassett & Penelope Wilton streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Harold Fry heeft met zijn vrouw Maureen een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 27-4-2023

Productie informatie

Regisseur Hettie Macdonald
Cast Earl Cave, Jim Broadbent, Linda Bassett & Penelope Wilton
Genre Drama
Releasedatum 2023-04-27
Schrijver Rachel Joyce
Lengte 108 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry hier!