Kijk The Substitute 2: School’s Out online


Kun je de Actie, Mysterie & Thriller film The Substitute 2: School’s Out, geregisseerd door Steven Pearl & met Angel David, BD Wong, Michael Michele & Treat Williams streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Substitute 2: School’s Out

Als Rendall Thomasson, een leraar uit Brooklyn, op straat is neergestoken, verschijnt op zijn begrafenis een onverwachte bezoeker. Het is Carl Thomasson, de broer van Rendall en huursoldaat. Carl is vastbesloten om de dood van zijn broer te wreken. Hij meldt zich aan als invaller op de school van Rendall en gaat werken in een aparte vleugel van het gebouw, waar de moeilijk opvoedbare kinderen zitten.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 1-8-1998

Productie informatie

Regisseur Steven Pearl
Cast Angel David, BD Wong, Michael Michele & Treat Williams
Genre Actie, Mysterie & Thriller
Releasedatum 1998-08-01
Onderwerpen Bende, Leraar & Middelbare School
Schrijver Alan Ormsby (characters), Rocco Simonelli, Rocco Simonelli (characters), Roy Frumkes & Roy Frumkes (characters)
Lengte 89 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Substitute 2: School’s Out beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Substitute 2: School’s Out hier!