Kijk The King and I online


Kun je de Avontuur, Drama & Romantiek film The King and I, geregisseerd door Walter Lang & met Deborah Kerr, Martin Benson, Rita Moreno & Yul Brynner streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The King and I

In 1862 arriveert de jonge Britse weduwe Anna en haar zoon Louis in Siam. Ze werd door de koning aangesteld om de opvoeding van zijn talrijke kinderen, waaronder de troonopvolger, ter hand te nemen. De koning stelt haar ook voor aan zijn vele vrouwen die in de harem verblijven en laat haar ook voor hun opvoeding zorgen. Anna vecht tegen de ingebakken gewoontes en tradities die soms niet alleen pittoresk maar ook barbaars zijn. Zo neemt ze het op voor een slavin die wil vluchten omdat ze één...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google Microsoft iTunes


De releasedatum is 29-6-1956

Productie informatie

Regisseur Walter Lang
Cast Deborah Kerr, Martin Benson, Rita Moreno & Yul Brynner
Genre Avontuur, Drama & Romantiek
Releasedatum 1956-06-29
Onderwerpen Bangkok, Boeddha, Brief, Musical, Paleis, Premier, Royalty, Tempel & Weduwe
Plaats Thailand
Tijd 1860s
Schrijver Ernest Lehman (screenplay), Margaret Landon (from their musical play based on Anna and the King of Siam by) & Oscar Hammerstein II (book)
Kosten $4,550,000
Opbrengst $21,300,000
Lengte 133 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The King and I beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The King and I hier!