Kijk The Killer: A Girl Who Deserves to Die online


Kun je de Actie, Misdaad & Thriller film The Killer: A Girl Who Deserves to Die, geregisseerd door Jae-Hoon Choi & met Bang Eun-jung, Bruce Khan, Jang Hyuk & Lee Seo-young streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Killer: A Girl Who Deserves to Die

De legendarische huurmoordenaar Ui-gang heeft besloten met pensioen te gaan. Hij heeft een mooi huis, al het geld dat hij nodig heeft en een vrouw. Wanneer zij met een vriendin op reis gaat, wordt er aan Ui-gang gevraagd op de 17-jarige Yun-ji, de dochter van de vriendin, te letten. Met tegenzin stem Ui-gang toe om op te passen en ervoor te zorgen dat ze niet in de problemen komt. Wanneer dat wel gebeurt en Yun-ji zelfs ontvoerd wordt, moet Ui-gang in actie komen om haar veilig terug te brengen...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 13-7-2022

Productie informatie

Regisseur Jae-Hoon Choi
Cast Bang Eun-jung, Bruce Khan, Jang Hyuk & Lee Seo-young
Genre Actie, Misdaad & Thriller
Releasedatum 2022-07-13
Schrijver Ji-Woong Nam
Lengte 95 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Killer: A Girl Who Deserves to Die beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Killer: A Girl Who Deserves to Die hier!