Kijk The Glass House online


Kun je de Drama & Thriller film The Glass House, geregisseerd door Daniel Sackheim & met Bruce Dern, Diane Lane, Leelee Sobieski & Stellan Skarsgård streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Glass House

Twee tieners komen na het dodelijk ongeval van hun ouders terecht onder de voogdij van het echtpaar Glass, de boezem vrienden van hun ouders. Op het eerste gezicht lijken ze een zorgeloos leventje tegemoet te gaan. Maar na enige tijd rijst er twijfel over de goede bedoelingen van de Glasses die wel érg veel interesse hebben voor het fonds dat voor de kinderen is opgericht. Zijn de vermoedens van de kinderen gegrond of zijn ze enkel de visie van opstandige tieners met een levendige verbeelding?

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix iTunes


De releasedatum is 14-9-2001

Productie informatie

Regisseur Daniel Sackheim
Cast Bruce Dern, Diane Lane, Leelee Sobieski & Stellan Skarsgård
Genre Drama & Thriller
Releasedatum 2001-09-14
Onderwerpen Auto-ongeluk, Broers En Zussen, Californië, Kindermishandeling, Psychologische Thriller, Relatie Tussen Broers En Zussen, Verlies Van Een Geliefde, Wees & Wezen
Plaats Malibu, California
Schrijver Wesley Strick
Kosten $30,000,000
Opbrengst $23,619,609
Lengte 106 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Glass House beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Glass House hier!