Kijk The Exorcism of Anna Ecklund online


Kun je de Horror & Thriller film The Exorcism of Anna Ecklund, geregisseerd door Andrew Jones & met Claire Carreno, Lee Bane, Sarah Tempest & Tiffany Ceri streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Exorcism of Anna Ecklund

Anna Ecklund was ooit een beschaafd lid van de kerk. De laatste tijd heeft ze echter enorm veel last van woedeaanvallen, die vooral gericht lijken te zijn tegen alles wat met religie te maken heeft. Anna's familie is wanhopig op zoek naar een oplossing voor dit gedrag en schakelt verschillende dokters en psychiaters in. Geen van hen kan een diagnose geven. De lokale priester Riesinger en Lamont - een onderzoeker van het Vaticaan - besluiten Anna te onderzoeken. Ze komen met de conclusie dat een...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Prime Video


De releasedatum is 7-3-2016

Productie informatie

Regisseur Andrew Jones
Cast Claire Carreno, Lee Bane, Sarah Tempest & Tiffany Ceri
Genre Horror & Thriller
Releasedatum 2016-03-07
Schrijver Andrew Jones
Lengte 75 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Exorcism of Anna Ecklund beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Prime Video Gratis bij Prime Video abonnement (5,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Exorcism of Anna Ecklund hier!