6   +   10   =  

Kijk The Apartment online


Kun je de Drama, Komedie & Romantiek film The Apartment, geregisseerd door Billy Wilder & met Fred MacMurray, Jack Lemmon, Ray Walston & Shirley MacLaine streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Apartment

Bud Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen: zijn appartement verhuren aan de hoge bazen, waar ze vervolgens hun vriendinnetjes mee naar toe kunnen nemen. Hij heeft vaak te maken met de nasleep van de bezoekjes, en op een avond zit hij met een groot probleem dat hij moet zien op te lossen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 15-6-1960

Productie informatie

Regisseur Billy Wilder
Cast Fred MacMurray, Jack Lemmon, Ray Walston & Shirley MacLaine
Genre Drama, Komedie & Romantiek
Releasedatum 1960-06-15
Onderwerpen Depressie, Flat, Kantoor, Leeftijdsverschil, Lovesickness, New York, Oudejaarsavond, Overspel, Spaghetti, Zakenmensen & Zelfmoordpoging
Plaats New York City
Filmlocatie New York City
Schrijver Billy Wilder & I.A.L. Diamond
Kosten $3,000,000
Opbrengst $25,000,000
Lengte 125 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Apartment beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor The Apartment hier!