Kijk Static online


Kun je de Drama, Horror & Thriller film Static, geregisseerd door Todd Levin & met Milo Ventimiglia, Sara Paxton, Sarah Shahi & William Mapother streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Static

Een jonge schrijver en zijn vrouw hebben moeite om te gaan met het verlies van hun kind. Als op een nacht een meisje in paniek voor hun deur staat met het verhaal dat ze achtervolgd wordt door gemaskerde inbrekers, komt hun leven op zijn kop te staan. Die nacht slaan de inbrekers toe en belandt het koppel in een gruwelijk kat en muisspel, waarbij ze gedwongen worden de schokkende details uit hun verleden uit de doeken te doen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 31-10-2012

Productie informatie

Regisseur Todd Levin
Cast Milo Ventimiglia, Sara Paxton, Sarah Shahi & William Mapother
Genre Drama, Horror & Thriller
Releasedatum 2012-10-31
Onderwerpen Huisinvasie, Huwelijk & Rouw
Schrijver Andrew Orci (story), Gabriel Cowan (screenplay), Gabriel Cowan (story), John Suits (screenplay), John Suits (story) & Todd Levin (screenplay)
Lengte 83 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Static beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Static hier!