Kijk Sitting in Bars with Cake online


Kun je de Drama, Komedie & Romantiek film Sitting in Bars with Cake, geregisseerd door Trish Sie & met Bette Midler, Odessa A'zion, Ron Livingston & Yara Shahidi streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Sitting in Bars with Cake

De beste vriendinnen Jane en Corinne navigeren als twintigers door het leven in Los Angeles. Corinne, de ultieme extravert, overtuigt Jane, een verlegen maar buitengewoon getalenteerde thuisbakster, om een jaar lang taarten te bakken en mee te nemen naar bars. Het is de bedoeling dat ze op deze manier mensen ontmoet en zelfvertrouwen opbouwt. Tijdens dit jaar krijgt Corinne een levensveranderende diagnose en het tweetal wordt geconfronteerd met een uitdaging zoals ze nog nooit eerder hebben...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Prime Video


De releasedatum is 7-9-2023

Productie informatie

Regisseur Trish Sie
Cast Bette Midler, Odessa A'zion, Ron Livingston & Yara Shahidi
Genre Drama, Komedie & Romantiek
Releasedatum 2023-09-07
Schrijver Audrey Shulman
Lengte N/A

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Sitting in Bars with Cake beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Prime Video Gratis bij Prime Video abonnement (5,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Sitting in Bars with Cake hier!