Kijk Signs online


Kun je de Drama, Sciencefiction & Thriller film Signs, geregisseerd door M. Night Shyamalan & met Abigail Breslin, Joaquin Phoenix, Mel Gibson & Rory Culkin streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Signs

Graham Hess is een voormalig geestelijke in een klein dorpje op het platteland van Pennsylvania. Na de dood van zijn vrouw heeft hij zijn baan opgegeven, en leidt hij samen met zijn broer en twee kinderen een rustig leventje. Op een dag verschijnen er mysterieuze graancirkels in zijn land. In zijn zoektocht naar de waarheid achter de cirkels wordt hij in zijn geloof getest.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 2-8-2002

Productie informatie

Regisseur M. Night Shyamalan
Cast Abigail Breslin, Joaquin Phoenix, Mel Gibson & Rory Culkin
Genre Drama, Sciencefiction & Thriller
Releasedatum 2002-08-02
Onderwerpen Boerderij, Buitenaards Wezen, Buitenaardse Invasie, Buitenaardse Invasies, Familierelaties, Families, Geloof, Landelijke Omgeving, Religie, Symboliek, Water & Weduwschap
Plaats Pennsylvania
Schrijver M. Night Shyamalan
Cinematograaf Tak Fujimoto
Muziek James Newton Howard
Kosten $72,000,000
Opbrengst $408,247,917
Lengte 106 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Signs beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Signs hier!