Kijk Sentinelle online


Kun je de Actie, Drama & Thriller film Sentinelle, geregisseerd door Julien Leclercq & met Marilyn Lima, Martin Swabey, Michel Nabokoff & Olga Kurylenko streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Sentinelle

Klara is drieëndertig jaar. Ze is een tolk in het Franse leger. Nadat ze de gruwelen van de oorlog in Syrië heeft meegemaakt, wordt ze overgeplaatst naar Nice in het kader van Operatie Sentinelle. Daar probeert ze, samen met haar moeder en haar zus Tania, haar leven weer op te bouwen. Maar op een avond, nadat ze naar een nachtclub is geweest, wordt Tania halfdood op het strand gevonden. Ze is verkracht en in elkaar geslagen. Klara zet dan alles op alles om de aanvallers te vinden en haar zus...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix


De releasedatum is 5-3-2021

Productie informatie

Regisseur Julien Leclercq
Cast Marilyn Lima, Martin Swabey, Michel Nabokoff & Olga Kurylenko
Genre Actie, Drama & Thriller
Releasedatum 2021-03-05
Schrijver Julien Leclercq, Julien Leclercq (scenario & dialogue), Matthieu Serveau & Matthieu Serveau (scenario & dialogue)
Lengte 80 min
Filmpagina Sentinelle Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Sentinelle beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Sentinelle hier!