Kijk Phir Bhi Dil Hai Hindustani online


Kun je de Drama, Komedie & Romantiek film Phir Bhi Dil Hai Hindustani, geregisseerd door Aziz Mirza & met Johnny Lever, Juhi Chawla, Paresh Rawal & Shah Rukh Khan streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Wanneer een zakenman wordt vermoord aan de vooravond van de verkiezingen, wordt de huurmoordenaar Mohan Joshi ter plekke gearresteerd. Hij weet echter enkele dagen later te ontsnappen tijdens de berichtgeving in de media. Hij wordt afgeschilderd als een terrorist en het land staat in rep en roer. Er vallen veel willekeurige dodelijke slachtoffers zonder dat er een verband is met de rivaliteit van Joshi en zijn slachtoffer. Dit is blijkbaar een collectieve poging om Joshi bij de overlevenden nog...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix


De releasedatum is 21-1-2000

Productie informatie

Regisseur Aziz Mirza
Cast Johnny Lever, Juhi Chawla, Paresh Rawal & Shah Rukh Khan
Genre Drama, Komedie & Romantiek
Releasedatum 2000-01-21
Schrijver Manoj Lalwani, Raaj Kumar Dahima & Sanjay Chhel (dialogue)
Lengte 160 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Phir Bhi Dil Hai Hindustani beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Phir Bhi Dil Hai Hindustani hier!