Kijk Paradise online


Kun je de Actie, Sciencefiction & Thriller film Paradise, geregisseerd door Boris Kunz, Indre Juskute & Tomas Jonsgården & met Corinna Kirchhoff, Iris Berben, Kostja Ullmann & Marlene Tanczik streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Paradise

De film speelt zich af in de niet al te verre toekomst, waarin het bedrijf AEON een miljardenconcern in de farmaceutische industrie is geworden. De start-up heeft dit voor elkaar gekregen met een revolutionaire technologie die het mogelijk maakt om levens van de ene persoon op de andere over te dragen. Dit heeft ernstige gevolgen voor delen van de samenleving. Nadat zijn vrouw wordt gedwongen om 40 jaar van haar leven op te geven als betaling voor een verzekeringsschuld, zoekt een man wanhopig...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix


De releasedatum is 24-6-2023

Productie informatie

Regisseur Boris Kunz, Indre Juskute & Tomas Jonsgården
Cast Corinna Kirchhoff, Iris Berben, Kostja Ullmann & Marlene Tanczik
Genre Actie, Sciencefiction & Thriller
Releasedatum 2023-06-24
Schrijver Boris Kunz, Peter Kocyla & Simon Amberger
Lengte 116 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Paradise beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Paradise hier!