Kijk Paprika online


Kun je de Animatie, Drama & Mysterie film Paprika, geregisseerd door Satoshi Kon & met Katsunosuke Hori, Kouichi Yamadera, Megumi Hayashibara & Tōru Furuya streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Paprika

Atsuko Chiba is een psychiatrice die geavanceerde technologie hanteert om het brein van haar patiënten te doorgronden. Ze leidt een dubbelleven als Paprika, een high-tech detective die dezelfde technologie gebruikt om te achterhalen wat er in de gedachten omgaat van de mensen die ze zoekt. Wanneer de technologie echter gestolen wordt moet Paprika er snel achteraan, aangezien de hele stad in een golf van psychologische instabiliteit verkeert.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 1-10-2006

Productie informatie

Regisseur Satoshi Kon
Cast Katsunosuke Hori, Kouichi Yamadera, Megumi Hayashibara & Tōru Furuya
Genre Animatie, Drama & Mysterie
Releasedatum 2006-10-01
Onderwerpen Droom, Droommeisje, Gekke Wetenschapper, Japan, Nachtmerries, Onderzoek, Parallelle Wereld, Processie, Psychoanalyse & Telepresence
Schrijver Satoshi Kon (screenplay), Seishi Minakami (screenplay) & Yasutaka Tsutsui (novel)
Opbrengst $944,915
Lengte 90 min
Filmpagina Paprika Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Paprika beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Paprika hier!