Kijk Our Idiot Brother online


Kun je de Drama & Komedie film Our Idiot Brother, geregisseerd door Jesse Peretz & met Elizabeth Banks, Emily Mortimer, Paul Rudd & Zooey Deschanel streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Our Idiot Brother

Ned ziet het goede in elke situatie en in iedereen, waardoor hij vaak botst met de rest van de wereld – vooral met z’n familie. Nadat hij een tijdje heeft gezeten als straf voor het dealen van marihuana, trekt Ned in bij z’n oudste zus Liz, een hooggespannen moeder van twee. Hij helpt mee in de opvoeding van haar zevenjarige zoon River, maar zijn versie van wat grappig is voor kinderen strookt niet met die van z’n zuster. Nadat hij het leven van Liz op z’n kop heeft gezet, trekt hij in...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Videoland Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is 26-8-2011

Productie informatie

Regisseur Jesse Peretz
Cast Elizabeth Banks, Emily Mortimer, Paul Rudd & Zooey Deschanel
Genre Drama & Komedie
Releasedatum 2011-08-26
Onderwerpen Broer / Zus Relatie, Broers En Zussen, Disfunctionele Families, Drugs, Familieclan, Idealist, Tijdens Creditsredinger & Vrouwelijke Biseksualiteit
Plaats New York (state)
Filmlocatie New York City
Schrijver David Schisgall (screenplay), David Schisgall (story), Evgenia Peretz (screenplay), Evgenia Peretz (story) & Jesse Peretz (story)
Kosten $5,000,000
Opbrengst $24,816,118
Lengte 90 min
Filmpagina Our Idiot Brother Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Our Idiot Brother beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Videoland Gratis bij Videoland abonnement (8,99 per maand)
Pathé Thuis Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Our Idiot Brother hier!