Kijk Not Without My Daughter online


Kun je de Drama & Thriller film Not Without My Daughter, geregisseerd door Brian Gilbert & met Alfred Molina, Roshan Seth, Sally Field & Sheila Rosenthal streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Not Without My Daughter

Moody is een Iranees die als dokter werkzaam is en hij woont met zijn Amerikaanse vrouw Betty en hun dochtertje Mahtob in de VS. Maar zijn vaderland trekt en hij overtuigt Betty ervan om met het gezin een vakantie in Iran door te brengen. Betty heeft haar bedenkingen, maar stemt er toch mee in. Eenmaal in Iran worden haar nachtmerries waarheid, wanneer Moody besluit dat het gezin in Iran zal blijven wonen. Betty wil ontsnappen om terug te keren naar Amerika, maar niet zonder haar dochtertje.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 11-1-1991

Productie informatie

Regisseur Brian Gilbert
Cast Alfred Molina, Roshan Seth, Sally Field & Sheila Rosenthal
Genre Drama & Thriller
Releasedatum 1991-01-11
Onderwerpen Dochter, Echtpaar, Gewelddadige Echtgenoot, Huiselijk Geweld, Iranofobie, Islam, Ontsnapping, Perzië & Reizen
Plaats Michigan & Tehran
Tijd 1984
Filmlocatie Atlanta & Israel
Schrijver Betty Mahmoody (book), David W. Rintels (screenplay) & William Hoffer (book)
Lengte 116 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Not Without My Daughter beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Not Without My Daughter hier!