Kijk Monkey Shines online


Kun je de Drama, Horror & Thriller film Monkey Shines, geregisseerd door George A. Romero & met Jason Beghe, John Pankow, Joyce Van Patten & Kate McNeil streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Monkey Shines

Allan raakt verlamd en heeft geen zin meer om te leven. Dan ontmoet hij Ella een aapje dat getraind is om dingen te pakken enz. Door het aapje verandert zijn leven en krijgt hij weer een beetje zin in het leven. Maar dan blijkt het aapje nog veel meer te kunnen want het aapje reageert op de woede en frustratie van Allan en brengt de duistere wensen van zijn meester in de praktijk.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

iTunes


De releasedatum is 29-7-1988

Productie informatie

Regisseur George A. Romero
Cast Jason Beghe, John Pankow, Joyce Van Patten & Kate McNeil
Genre Drama, Horror & Thriller
Releasedatum 1988-07-29
Onderwerpen Aap, Dwarslaesie Of Quadriplegie, Experiment, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Handicap, Verlamming, Wetenschap Run Amok, Woede & Wraak
Plaats Pittsburgh
Filmlocatie Pennsylvania
Schrijver George A. Romero (screenplay) & Michael Stewart (novel)
Kosten $7,000,000
Opbrengst $5,344,577
Lengte 113 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Monkey Shines beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Monkey Shines hier!