Kijk Matchstick Men online


Kun je de Drama, Komedie & Misdaad film Matchstick Men, geregisseerd door Ridley Scott & met Alison Lohman, Bruce Altman, Nicolas Cage & Sam Rockwell streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Matchstick Men

Roy, een neurotische man die van oplichten zijn beroep heeft gemaakt, staat op het punt om samen met zijn partner in crime, Frank, een lucratieve job uit te voeren. Zijn leven wordt echter op zijn kop gezet wanneer hij via zijn therapeut voor het eerst in aanraking komt met zijn 14-jarige dochter. In het begin bedreigt zij z'n neurotische levensstijl, maar al snel begint hij van het vaderschap te genieten. Zijn dochter interesseert zich echter steeds meer in de baan van Roy.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 1-9-2003

Productie informatie

Regisseur Ridley Scott
Cast Alison Lohman, Bruce Altman, Nicolas Cage & Sam Rockwell
Genre Drama, Komedie & Misdaad
Releasedatum 2003-09-01
Onderwerpen Bankkluis, Crimineel, Dochter, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Loterijfraude, Obsessieve Compulsieve Stoornis, Oplichters, Ouder-kindrelatie & Paaldanseres
Schrijver Eric Garcia (book), Nicholas Griffin (screenplay) & Ted Griffin (screenplay)
Kosten $62,000,000
Opbrengst $65,565,672
Lengte 116 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Matchstick Men beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Matchstick Men hier!