Kijk Manny online


Kun je de Documentaire & Drama film Manny, geregisseerd door Leon Gast & Ryan Moore & met Freddie Roach, Jinkee Pacquiao, Liam Neeson & Manny Pacquiao streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Manny

Een man overwint de grootste onoverkomelijkheden om één van de meest geliefde en gerespecteerde atleten aller tijden te worden. Van een uitgehongerde tiener die vecht om zijn familie te voeden, tot een congreslid dat zich onvermoeibaar inzet om het leven van zijn volk te verbeteren. Dit is de documentaire over het keiharde leven en vele triomfen en beproevingen van de Fillipijnse bokssensatie Manny Pacquiao.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Videoland Google iTunes


De releasedatum is 31-12-2014

Productie informatie

Regisseur Leon Gast & Ryan Moore
Cast Freddie Roach, Jinkee Pacquiao, Liam Neeson & Manny Pacquiao
Genre Documentaire & Drama
Releasedatum 2014-12-31
Onderwerpen 21ste Eeuw, Boksring, Documentaire Boksen, Filipino, Inspirerend Verhaal, Jager, Pacquiao, Politicus & Vodden Tot Rijkdom
Schrijver N/A
Lengte 88 min
Filmpagina Manny Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Manny beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Videoland Gratis bij Videoland abonnement (8,99 per maand)
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Manny hier!