Kijk L’Iniziazione online


Kun je de Drama & Komedie film L’Iniziazione, geregisseerd door Gianfranco Mingozzi & met Claudine Auger, Fabrice Josso, Marina Vlady & Serena Grandi streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: L’Iniziazione

Roger is een 16-jarige jongen, die zijn maagdelijkheid wil verliezen. Zijn aanvankelijke inspanningen zijn niet succesvol, maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en de mannen moeten naar het front om te vechten. Roger krijgt nu plots verscheidene kansen voor een liefdesavontuur. Hij maakt de meid zwanger, vervolgens zijn tante en zijn zuster. Hij probeert wanhopig een huwelijkspartner voor hen te vinden om een schandaal te voorkomen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 4-11-1986

Productie informatie

Regisseur Gianfranco Mingozzi
Cast Claudine Auger, Fabrice Josso, Marina Vlady & Serena Grandi
Genre Drama & Komedie
Releasedatum 1986-11-04
Onderwerpen Billenkoek, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Incest, Jeugdseksualiteit, Maagd, Masturbatie, Oorlogscontext & Softcore
Tijd 1914
Schrijver Guillaume Apollinaire, Jean-Claude Carrière & Peter Fleischmann
Lengte 95 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met L’Iniziazione beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor L’Iniziazione hier!