Kijk Le Prénom online


Kun je de Drama & Komedie film Le Prénom, geregisseerd door Alexandre de La Patellière & Matthieu Delaporte & met Charles Berling, Guillaume de Tonquédec, Patrick Bruel & Valérie Benguigui streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Le Prénom

Vincent wordt voor de eerste keer vader. Hij wordt uitgenodigd voor een etentje met zijn zus Elizabeth en zwager Peter. Daar aanwezig is ook Claude, een oude jeugdvriend die zij lange tijd niet gezien hebben. In afwachting van Vincents vrouw Anna praten ze over het aankomende vaderschap. Maar wanneer ze Vincent vragen of hij al een naam heeft voor het ongeboren kind, zorgt zijn antwoord voor de nodige opschudding binnen de familie...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 25-4-2012

Productie informatie

Regisseur Alexandre de La Patellière & Matthieu Delaporte
Cast Charles Berling, Guillaume de Tonquédec, Patrick Bruel & Valérie Benguigui
Genre Drama & Komedie
Releasedatum 2012-04-25
Schrijver Alexandre de La Patellière, Alexandre de La Patellière (original play), Matthieu Delaporte & Matthieu Delaporte (original play)
Lengte 109 min
Filmpagina Le Prénom Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Le Prénom beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Le Prénom hier!