Kijk Krampus: The Christmas Devil online


Kun je de Actie, Horror & Thriller film Krampus: The Christmas Devil, geregisseerd door Jason Hull & met Annette Lawless, Bill Oberst Jr., Erica Soto & Samantha Hoepfl streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Krampus: The Christmas Devil

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten. Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort. Wat Jeremy niet weet, is dat de man waar hij naar op...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 17-8-2013

Productie informatie

Regisseur Jason Hull
Cast Annette Lawless, Bill Oberst Jr., Erica Soto & Samantha Hoepfl
Genre Actie, Horror & Thriller
Releasedatum 2013-08-17
Schrijver Jason Hull
Kosten $7,525,000
Lengte 82 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Krampus: The Christmas Devil beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Krampus: The Christmas Devil hier!