Kijk Komt een vrouw bij de dokter online


Kun je de Drama film Komt een vrouw bij de dokter, geregisseerd door Reinout Oerlemans & met Anna Drijver, Barry Atsma, Carice van Houten & Jeroen Willems streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Komt een vrouw bij de dokter

Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling....

TAGLINE: "Een ode aan de liefde"

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis iTunes Ziggo


De releasedatum is 26-11-2009

Productie informatie

Regisseur Reinout Oerlemans
Cast Anna Drijver, Barry Atsma, Carice van Houten & Jeroen Willems
Genre Drama
Releasedatum 2009-11-26
Onderwerpen Kanker, Seks, Verlies & Vreemdgaan
Schrijver Gert Embrechts (screenplay), Kluun (additional material), Kluun (novel), Mischa Alexander (additional material) & Reinout Oerlemans (additional material)
Kosten $4,000,000
Lengte 113 min
Filmpagina Komt een vrouw bij de dokter Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Komt een vrouw bij de dokter beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Komt een vrouw bij de dokter hier!