Kijk Just Cause online


Kun je de Actie, Drama & Mysterie film Just Cause, geregisseerd door Arne Glimcher & met Blair Underwood, Kate Capshaw, Laurence Fishburne & Sean Connery streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Just Cause

Een staatsgevangenis in Florida: Bobby Earl Ferguson, een zwarte student, wacht op de doodstraf voor een misdaad waarvoor hij onschuldig pleit: de verkrachting en moord van een schoolmeisje. Hij roept de hulp in van Paul Armstrong, een bekend jurist en journalist. Overtuigd als hij is, weet Armstrong het dossier te heropenen, en krijgt zelfs de vrijlating van de jonge zwarte voor elkaar. Een serie gruwelijke moordpartijen terroriseren echter al gauw de hele streek.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Rakuten Google iTunes


De releasedatum is 17-2-1995

Productie informatie

Regisseur Arne Glimcher
Cast Blair Underwood, Kate Capshaw, Laurence Fishburne & Sean Connery
Genre Actie, Drama & Mysterie
Releasedatum 1995-02-17
Onderwerpen Doodstraf, Florida, Harvard University, Onschuld, Professor, Rechtsmisdrijf, Verkrachting, Wraak & Zwarte Mensen
Plaats Miami
Filmlocatie Florida
Schrijver Jeb Stuart (screenplay), John Katzenbach (novel) & Peter Stone (screenplay)
Lengte 102 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Just Cause beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Rakuten TV Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Just Cause hier!