Kijk Jack Brooks: Monster Slayer online


Kun je de Actie, Horror & Komedie film Jack Brooks: Monster Slayer, geregisseerd door Jon Knautz & met Daniel Kash, David Fox, Robert Englund & Trevor Matthews streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Jack Brooks: Monster Slayer

Nadat de jonge Jack Brooks getuige is van de moord op zijn familie, wordt zijn leven een puinhoop. Hij heeft weliswaar een job als loodgieter, maar hij blijft worstelen met een onstuitbare woede die hij maar moeilijk kan beheersen. Op een avond probeert Jack de roestige, oude pijpen te herstellen in het huis van professor Crowley. Per ongeluk doet hij een oeroud kwaad ontwaken en Crowley verandert in een verschrikkelijk monster. Voor Jack is dit het moment van de waarheid.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 9-10-2007

Productie informatie

Regisseur Jon Knautz
Cast Daniel Kash, David Fox, Robert Englund & Trevor Matthews
Genre Actie, Horror & Komedie
Releasedatum 2007-10-09
Onderwerpen Braaksel, Demon, Hart, Kamperen, Loodgieter, Nachtschool, Wetenschap & Woedebeheersing
Schrijver John Ainslie (screenplay), John Ainslie (story), Jon Knautz (screenplay), Jon Knautz (story), Patrick White (story) & Trevor Matthews (story)
Lengte 85 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Jack Brooks: Monster Slayer beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Jack Brooks: Monster Slayer hier!