Kijk Honkytonk Man online


Kun je de Drama, Komedie & Western film Honkytonk Man, geregisseerd door Clint Eastwood & met Alexa Kenin, Clint Eastwood, John McIntire & Kyle Eastwood streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Honkytonk Man

Red, een country-western muzikant, wordt uitgenodigd voor een auditie in de 'Grand Ole Opry', de kans van zijn leven om een succes te worden. Echter, dit is ver weg in Nashville, hij is een slechte chauffeur, hij heeft geen geld en hij heeft tuberculose. Whit, 14, ziet zijn eigen kans van zijn leven en zeurt bij zijn moeder om hem met 'ome Red' mee te laten gaan en voor hem te rijden.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google iTunes


De releasedatum is 15-12-1982

Productie informatie

Regisseur Clint Eastwood
Cast Alexa Kenin, Clint Eastwood, John McIntire & Kyle Eastwood
Genre Drama, Komedie & Western
Releasedatum 1982-12-15
Onderwerpen Een Kip Stelen, Gebaseerd Op Roman Of Boek, Grand Ole Opry, Grote Depressie, Hoerenhuis, Nashville Tennessee, Oklahoma & Tuberculose
Schrijver Clancy Carlile (novel) & Clancy Carlile (screenplay)
Lengte 122 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Honkytonk Man beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Honkytonk Man hier!